Apelul 2


Programul de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei alansat al doilea Apel de Proiecte în data de 23 Noiembrie 2009. Apelul s-a desfăşurat conform Procedurii de Licitaţie în 2 etape.


Pentru prima etapă, aplicanţii sunt invitaţi să completeze şi să transmită o Expresie de Interes în care vor descrie pe scurt problemele şi provocările cărora li se adresează proiectul, bugetul prevăzut, partenerii implicaţi precum şi obiectivele şi rezultatele preconizate. Prima etapă a apelului (transmiterea Expresiei de Interes) s-a încheiat în data de 21Decembrie 2009. Documentele folosite pentru prima etapă a apelului sunt disponibile spre consultare doar pe site-ul SEE, in sectiunea Documentele Managementului Programului.


Documentele necesare pentru prima etapă:

  • Anuntul de licitatie
  • Expresia de Interes
  • Ghidul pentru completarea Expresiei de Interes
  • Manualul Programului pentru primul apel de proiecte


Lista proiectelor preselctate este disponibila
aici.


A doua etapă a fost deshisă în perioada 28 iunie- 7 septembrie 2010. Aplicaţiile care au fost selectate în prima etapă au fost invitate să depună Aplicaţia Completă.


Documentele necesare pentru a doua etapă:


Aplicatia completa a fost transmisa via sistemul IMIS 2007-2013 pana la data de 7 septembrie 2010, iar pachetul complet prin posta la sediul Secretariatului Tehnic Comun pana la data de 10 septembrie 2010.

SEE JTS

VÁTI Nonprofit Kft.

Gellérthegy str. 30-32

H-1016 Budapest,Hungary