Apelul 1


Programul de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei alansat Primul Apel de Proiecte în data de 5 Mai 2008. Apelul se desfăşoară conform Procedurii de Licitaţie în 2 etape.

Pentru prima etapă, aplicanţii sunt invitaţi să completeze şi să transmită o Expresie de Interes în care vor descrie pe scurt problemele şi provocările cărora li se adresează proiectul, bugetul prevăzut, partenerii implicaţi precum şi obiectivele şi rezultatele preconizate. Prima etapă a apelului (transmiterea Expresiei de Interes) s-a încheiat în data de 13 Iunie 2008. Documentele folosite pentru prima etapă a apelului sunt disponibile spre consultare doar pe site-ul SEE, in sectiunea Documentele Managementului Programului.

Documentele necesare pentru prima etapă:

  • Anuntul de licitatie
  • Expresia de Interes
  • Ghidul pentru completarea Expresiei de Interes
  • Manualul Programului pentru primul apel de proiecte

Aplicanţii au fost informaţi cu privire la rezultatele primei etape a Apelului pe data de 3 octombrie 2008. Lista proiectelor preselectate este disponibilă aici

A doua etapă a fost deshisă în perioada 13 octombrie - 21 noiembrie 2008. Aplicaţiile care au fost selectate în prima etapă au fost invitate să depună Aplicaţia Completă.

Documentele necesare pentru a doua etapă: