Programul SEE sarbatoreste Ziua Cooperarii Europene, 21 septembrie 2012

În contextul Zilei Cooperării Europene, structurile de management ale Programului SEE au decis organizarea la Budapesta (Ungaria), în data de 21 septembrie 2012, a unui eveniment dedicat Cooperării Teritoriale Europene și Programului SEE. Evenimentul ce se adresează publicului larg, se va desfășura pe o ambarcațiune amplasată pe Dunăre și va include o expoziția a proiectelor SEE și o conferință de presă dedicată presei locale.
Având în vedere faptul că Fluviul Dunărea reprezintă unul dintre simbolurile Programului SEE - acesta traversează şi astfel uneşte state într-una dintre cele mai complexe și diverse zone transnaționale ale UE, s-a născut ideea organizării evenimentului pe Dunăre. Acesta are loc şi în contextul lansării de către Comisia Europeană al Strategiei Dunării (www.danube-region.eu), ca o oportunitate de a stimula dezvoltarea din regiunea Dunării.
Implicarea mass-media va avea ca rezultat promovarea evenimentului în rândul publicului larg și nu doar pentru părţile implicate şi partenerii din cadrul proiectelor, precum și conştientizarea populației asupra Cooperării Teritoriale in general si asupra Programului de Cooperare Transnațională Sud Estul Europei, in mod special.

Pentru mai multe informații privind acest eveniment, vă rugăm să consultați site-ul Programului SEE, sau să vă adresați managerului de comunicare din cadrul Secretariatului Tehnic Comun al programului, domnului Eloy Gomez Giron, la adresa de email [email protected]

 

 

Harta eveniment